Om os

Sten Byriel og Torben Hærslev er de stole ejere af Kennel Bentley.

 

Sten Byriel - er freelance operasanger - men har før det været tilknyttet blandt andet Det Kongelige Teater i København. Sten har medvirket i masser af operaforestillinger både nationalt og internationalt. Herudover underviser Sten i sang og holder kurser om, hvordan man bruger sin stemme. Læs mere om Sten på hans hjemmeside www.stenbyriel.dk

 

Torben Hærslev er speciallæge i samfundsmedicin og har i mange år arbejdet med tilsyn. Herudover har han en lang karriere som forsker. Han er har en ph.d.-grad inden for brystkræft. Han har en medaljeafhandling fra Københavns Universitet inden for screening for kræft.


Vi bor i Tågelund - tæt på Egtved - i de smukkeste omgivelser man kan tænke sig. Her er fred og ro - og masser af plads til hundene.


Kennel Bentley har opdrættet Grand Danois siden 1987. Vi har altid lagt vægt på at opdrætte smukke, sunde og racetypiske grand danois.


I kan læse mere om os og hvilke værdier vi har for vores opdræt nedenfor. Det er efterhånden en ældre artikel fra Grand Danois Bladet - men vores avl bygger fortsat på de samme værdier.

 

 

 

Vores Grand Danois er:

  • Smukke
  • Sunde
  • Racetypiske


Vores Grand Danois har:

  • Et godt temperament


Vores hvalpekøbere skal garantere:

  • at hvalpene hele livet kommer til at leve som intergreret del af familien
I 2013 bad Grand Danois Klubben om et interview om vores syn på at opdrætte Grand Danois.

Det blev til fire sider I kan læse det her