Om os

 Sten Byriel og Torben Hærslev er de stole ejere af Kennel Bentley.

 

Sten Byriel - er freelance operasanger - men har før det været tilknyttet blandt andet Det Kongelige Teater i København. Sten har medvirket i masser af operaforestillinger både nationalt og internationalt. Herudover underviser Sten i sang og holder kurser om, hvordan man bruger sin stemme. Læs mere om Sten på hans hjemmeside www.stenbyriel.dk

 

Torben Hærslev er speciallæge i samfundsmedicin og har i mange år arbejdet med tilsyn. Herudover har han en lang karriere som forsker. Han er har en ph.d.-grad inden for brystkræft. Han har en medaljeafhandling fra Københavns Universitet inden for screening for kræft.


Vi bor i Tågelund - tæt på Egtved - i de smukkeste omgivelser man kan tænke sig. Her er fred og ro - og masser af plads til hundene.


Kennel Bentley har opdrættet Grand Danois siden 1987. Vi har altid lagt vægt på at opdrætte smukke, sunde og racetypiske grand danois.


I kan læse mere om os og hvilke værdier vi har for vores opdræt nedenfor. Det er efterhånden en ældre artikel fra Grand Danois Bladet - men vores avl bygger fortsat på de samme værdier.

 

 

 

Vores Grand Danois er:

  • Smukke
  • Sunde
  • Racetypiske


Vores Grand Danois har:

  • Et godt temperament


Vores hvalpekøbere skal garantere:

  • at hvalpene hele livet kommer til at leve som intergreret del af familienI 2013 bad Grand Danois Klubben om et interview om vores syn på at opdrætte Grand Danois.

Det blev til fire sider I kan læse det her